• CloudAtWork

Waarom we bewust kiezen voor cloud hosting bij Combell

Bijgewerkt op: 18 jun. 2020

Een performante digitale werkplek vereist twee essentiële zaken. Enerzijds een correcte implementatie van het cloud platform en een volledige data migratie, anderzijds een bedrijfszekere cloud hosting. Voor die cloud integratie en data migratie zit je goed bij CloudAtWork, want dat is net onze specialiteit. Voor cloud hosting rekenen we op onze preferred partner Combell.

Het belang van professionele cloud hosting

Telewerken is fantastisch én rendabel, zolang het allemaal gebruiksvriendelijk kan. En daar zit net de bottleneck. Bij een studie van BDO en HR Square in 2020 bij meer dan 1.000 respondenten geeft maar liefst een derde aan dat ze niet over de juiste samenwerkingstools beschikken om digitaal en paperless te werken!


Veel te vaak wordt er nog geïmproviseerd met de klassieke tools. Bestanden overzetten of delen via e-mail of USB-stick en klanten opbellen met privé-nummers... Het komt helaas nog in vele bedrijven dagelijks voor.


Hoe het wel moet:

  • Thuis of op verplaatsing dezelfde performantie als op kantoor

  • Alle programma’s, documenten en data vlot binnen handbereik

  • 100% zekerheid over veiligheid, back-up en GDPR-compliance

  • Apps altijd up-to-date en gebruiksklaar dankzij centraal beheer

  • Geen onnodige downtime of onverwachte onbeschikbaarheid


Om vlot te telewerken heb je weinig hardware nodig. Een desktop, laptop of mobiel toestel met Wi-Fi verbinding, een muis en een toetsenbord volstaan. Bij CloudAtWork brengen we die in verbinding met het cloud platform van Combell waarin alle digitale samenwerkingstools veilig opgeslagen zijn en centraal beheerd worden. (Tim Van haudt - CEO CloudAtWork)

Wat er allemaal mogelijk is

Combell beschikt over verschillende hightech datacenters en heel wat serverruimte. Je kan er zowel serverruimte huren op een shared server (public cloud) of een volledige cloud server afhuren voor exclusief gebruik. Bij die private cloud hosting staat je gevoelige bedrijfsdata op een aparte server waar alleen jouw bedrijf en cloud partner toegang toe hebben.

Ook hybride combinaties zijn mogelijk. Zo kunnen we met onze vInfra cloud oplossing fysieke on-premise servers verbinden met private cloud servers bij Combell. Een interessante oplossing waarbij je de voordelen van beide serversystemen combineert.


 

Meer weten over Combell cloud hosting?


Onze cloud engineers gaan geen enkele vraag of uitdaging uit de weg. Maken we samen de vergelijking tussen je huidige cloud hosting en Combell hosting?


BLIJF NIET MET JE VRAGEN ZITTEN

58 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven